Erop, eronder, erachter en de zijkanten

18-12-2022 | 2022 - 2023

Stel je voor een schip zo groot als de Thalassa dat alleen wordt gezeild door 14, 15, 16, en 17 jarigen. Het is namelijk scheepsovername. Maar, tegelijkertijd moet er heel erg grondig worden schoongemaakt. Onmogelijk toch?

Dus niet.

Vandaag bestond mijn dag uit zeilen maar ook uit boenen. Dan denk je de muren, de vloer, de tafels en dan ben je klaar, maar nee elk hoekje en stukje moet afgestoft en lekker schoon. Om dit goed te laten verlopen waren er drie hotelmanagers die een heel schoonmaakschema hadden gemaakt en ons allemaal checkten of we het wel goed deden. Deze heldinnen werden dan ook om 12 ‘s nachts uur wakker om dan tot 4 uur op te blijven om te zorgen dat het schoon was. Daar zit je dan met zijn vieren om 3 uur ‘s nachts alle boeken en bekers af te stoffen. Het kan best gezellig zijn als je het er naar maakt 😊

Willen jullie al de twaalf tot vier wacht joinen, of zit je liever thuis op de bank?

Maxime