Nu is School at Sea pas echt begonnen

17-12-2022 | 2022 - 2023

Het moment waar iedereen naar uit keek: het schip de Thalassa met jongeren aan de leiding. De scheepsovername is iets waar iedereen naar uit kijkt en nu is dat moment aangebroken.

Nadat de kapitein, stuurvrouwen, bootsmannen en hotelmanagers hun positie en taken te horen krijgen gaan zij hard aan de slag met de voorbereidingen. De nieuwe kapitein zit tot het holst van de nacht zijn hersenen te kraken. Ook de hotelmanagers zijn druk bezig met een gedetailleerd plan.

De volgende dag rond 18:00 gaat het “schip verlaten”-alarm af. Iedereen gaat snel naar het middendek en doet de zwemvesten om. Als we klaar staan wordt de nieuwe kapitein naar voren geroepen. De wachten worden bekend gemaakt en iedereen is hyper en heeft zin in de scheepsovername. Iedereen staat te popelen en kan niet wachten. Als de nieuwe kapitein vervolgens de zin „Nu is School at Sea…“ begint, roept iedereen in koor mee „pas echt begonnen“!

Max