Wie/wat ben ik…

16-12-2022 | 2022 - 2023

…tijdens de scheepsovername?

Al de hele dag is iedereen bezig met de scheepsovername. Wie mag welke functie vervullen? Met wie zit je in de nieuwe wacht? Dit waren de vragen die je overal hoorde terugkomen. Voor bijna elke functie hadden meer mensen gesolliciteerd dan dat er nodig waren, dus iedereen was benieuwd… Gelukkig kregen we bij het vieruurtje eindelijk te horen wie welke functie mocht vervullen!  De functies werden één voor één afgeroepen met daarbij wie ze ging uitvoeren. Na elke functie volgde er een groot applaus en na de bekendmaking aten we allemaal wat bananenbrood en fantaseerden we over de komende dagen.  Als je een functie niet had gekregen, kon je ook gaan vragen waarom ze dachten dat jij niet geschikt was, zodat je weet wat je nog kan verbeteren voor de volgende keer. Zelf had ik gesolliciteerd als bootsman en dat ben ik ook geworden!

Nu is er nog maar één vraag: wanneer begint de scheepsovername?

Matz