Sinterklaas met de (nieuwe) familie

03-12-2022 | 2022 - 2023

Het is nu echt bijna zover. Sinterklaas midden op zee. Iedereen schrijft zijn gedichtjes af en legt de laatste hand aan hun surprise. Het gaat hoe dan ook een Sinterklaas worden om nooit meer te vergeten. Want zeg nou zelf, hoe vaak vier je nou Sinterklaas midden op de Atlantische oceaan met waar je ook kijkt alleen maar blauw. En dan ook nog eens met temperaturen rond de 30 graden en een brandende zon op je kop. Dat is voor veel van ons wel even wennen.

Voor veel van ons is dit echter ook wel een momentje van heimwee. Alle leuke berichtjes in de sailmail van thuis over hoe ze volop in de voorbereiding van Sinterklaas zitten en hoe erg ze ons wel niet gaan missen. Het is een momentje van gezelligheid met de hele familie dat je nu voor een keertje moet missen en met je nieuwe familie gaat vieren. We hebben voor deze opoffering van iets minder pepernoten en speculaas namelijk wel een heel leuk ander Sinterklaas cadeautje gekregen. En ook niet één, maar maar liefst 36 vriendschappen voor het leven.

En dat terwijl het nog niet eens Sinterklaas is.

Jonas