Koffie verkeerd

02-12-2022 | 2022 - 2023

Aan boord van de Thalassa dronken tot voor kort zowel leerlingen als crew veel koffie. Vandaag had een van de SaS’ers een potje koffie gezet dat ietwat aan de sterke kant was…

Vijf SaS’ers hebben in meer of mindere mate van die koffie gedronken en de effecten voor deze koffieleuten waren laten we zeggen bijzonder. Sommigen konden zich ineens wel héél goed concentreren, maar twee andere koffiedrinkers hebben de rest van de dag last gehad van hoofdpijn, sufheid en ietwat trillende ledematen. Deze mensen mochten naar bed tot alle cafeïne uit hun lichaam was en zich weer wat beter voelden. Sam heeft als reactie hierop een koffieverbod voor iedereen tussen 0 en 17 jaar oud ingesteld.

En er was vandaag ook leuker nieuws: iemand was jarig! Na het zingen hebben we een heerlijke brownie met nootjes gegeten en een tropische smoothie van mango gedronken.

Joep