Sinterklaas op de oceaan

29-11-2022 | 2022 - 2023

Sinterklaas is weer in het land. Ook op het kleine stukje Nederland/België hier midden op de oceaan. Dat betekent dat er weer gerijmd mag worden, maar dit keer zonder het internet raad te plegen.

Sinterklaas dit jaar is anders dan we allemaal gewend zijn. Dit jaar schrijf je met je wacht voor de parallelwacht van de andere groep. 5 December is het zover en worden deze volmaakte poëziestukken hardop voorgedragen voor het hele schip. Tijd om alle domme acties van iedereen buitenboord te hangen.

Elke wacht zit samen te smiezen over hun rijm. We kunnen allemaal niet wachten tot we het kunnen horen van elkaar. Ook hebben wij op Tenerife nog cadeautjes voor elkaar gekocht en sommige wachten maken zelfs een surprise die ze helemaal zelf in elkaar hebben gestoken.

Iedereen heeft de Sinterklaaskriebels weer te pakken en het zorgt voor een hoop hitte en spanning. Het enige dat nog mist zijn de speculaas en pepernoten.

Zie ginds komt de Thalassa uit Tenerife weer aan…

Hein