Een vis cadeau

27-11-2022 | 2022 - 2023

Mijn dag begint al vroeg door mijn wacht. Ik heb van 8 tot 12. De beste wacht al zeg ik het zelf. Dit is omdat je geen maaltijden hoeft te missen en je kan een normaal slaapschema aanhouden.

Vroeg tijdens mijn wacht staat iedereen op scherp wanneer we het ratelen van de hengel horen.  We hebben vis gevangen! En iedereen stormt naar boven om te kijken. En ja hoor we hebben een 17 pond zware bonito gevangen. Een soort neptonijn. Een mede SaS’er heeft hem met een superdeluxe tuigje naar binnen gehaald en hem vakkundig uit zijn lijden gelost. Verdere uitleg en ontleding is een taak voor morgen.

En dit allemaal als een verjaardagscadeautje voor een andere SaS’er! Want die is vandaag 16 jaar geworden. De keukendienst had erg zijn best gedaan. Helaas bleek de cake lichtelijk geblakerd. Gelukkig kwamen ze na het avondeten met super lekkere icing cake als toetje!

Fien