You’re the one that I want

26-11-2022 | 2022 - 2023

Vandaag is het zover, en nee we komen nergens aan en de scheepsovername is ook nog niet begonnen. Iedereen is druk met de filmavond. Vanwaar al dat enthousiasme? Vorige week hadden we niet genoeg toetsen gemaakt en waren er mensen die hun SaS-story nog niet af hadden. Daarom moesten we de filmavond toen overslaan. Dit was vandaag bijna weer het geval, omdat 1 van ons een Donald Duck was gaan lezen terwijl diegene eigenlijk nog taken te doen had…

Als we goed onze taken doen en over het algemeen bij zijn met school en het SaS-curriculum hebben we op zaterdagavond filmavond. Welke film het dan wordt is altijd een grote vraag. Er worden een paar films op het krijtbord geschreven en sommige mensen worden erg fanatiek met stemmen verzamelen voor de film die zij leuk vinden.Ook vanavond was dat weer het geval, de strijd ging tussen Grease en Interstellar. En zelfs voordat het zeker was dat de filmavond doorging werd er aan iedereen gevraagd: “Mag ik jouw stem hebben?” of “Jij stemt toch wel op Grease toch, dat is veel leuker dan Interstellar.”

Na een nek-aan-nekrace werd de film uiteindelijk Grease, een teleurstelling voor het grootste deel van de jongens. Maar zij zijn tenslotte ook in de minderheid…

Esmee