Lunchen met dolfijnen

25-11-2022 | 2022 - 2023

Vandaag is er weer iets heel bijzonders gebeurd. Ik was al de hele dag aan het hopen op iets leuks voor in mijn blogje en tijdens de lunch was het dan zover.

Iedereen werd bij elkaar geroepen voor de lunch. Sommigen waren bezig met school, andere hadden wachtdag. We gingen op het middendek lunchen want het zonnetje scheen. Na het tellen of iedereen er was kon de lunch beginnen. De keukendienst was al sinds de vroege ochtenduren begonnen met het voorbereiden van een lekker stoofvleesmaal met groente en rijst. Nadat iedereen had opschept en was begonnen met eten kwam de welbekende kreet vanaf de brug “dolfijnen!“

Ze zwommen op een afstand van 5 meter van de boot. Met mijn bordje stoofvlees in mijn ene hand, en mijn vork in mijn andere hand, stond ik te genieten van dit schouwspel. En dit allemaal midden op oceaan met de koers… Dominica!

Het was een hele magische ervaring en iets wat ik nooit meer zal vergeten.

Eise