Dolfijnen aan bakboord!

23-11-2022 | 2022 - 2023

Vandaag was de eerste dag zonder uitzicht meer op land. Dit zal het uitzicht worden voor de aankomende weken. De meesten waren bezig met school en opeens kwam iemand de salon in gerend en riep:

`Heel veel dolfijnen aan bakboord!!` Al het schoolwerk werd meteen onderbroken en iedereen rende naar het bovendek. Het is niet alsof we nog geen dolfijnen gezien hadden, maar toch vond iedereen het speciaal. Heel toevallig was iedereen die naar boven rende met school bezig en je hoort natuurlijk niemand klagen om een kleine pauze.

Wat vooral speciaal was, was dat het er ontzettend veel waren. Ze deden zelfs trucjes en sprongen snel achter elkaar. Op een gegeven moment sprong er eentje wel zo’n vijf meter de lucht in, draaide een paar keer en viel heel hard op zijn buik. Iedereen was helemaal in shock, dit hadden we nog nooit gezien!

Uiteraard zijn er weer veel foto’s en video’s genomen. Iedereen stond er met zijn of haar camera bij. Het was het gespreksonderwerp van de dag en er werd verder nog maar weinig aandacht besteed aan school.

Agnès