Sinterklaas-planning

21-11-2022 | 2022 - 2023

Werken jullie thuis ook al aan de surprises voor Sinterklaas? Vandaag hebben wij hier ook een start mee gemaakt. Sam vertelde ons dat we met onze wacht cadeaus moesten kopen voor onze parallelwacht. Ik zit in de wacht van vier tot acht in ploeg 1, dus dat betekent dat wij voor de wacht van vier tot acht van ploeg 2 een surprise moeten maken, een gedicht moeten schrijven en cadeaus moeten kopen.

Wij zijn met onze wacht gaan nadenken wat we zouden kopen. We hadden een paar idee├źn, maar we wilden eigenlijk gewoon kijken wat we konden vinden. Dus we gingen Santa Cruz in en gingen op zoek. Uiteindelijk zijn we de Flying Tiger in gegaan en kwamen we al snel leuke dingen tegen. Jullie zijn nu natuurlijk benieuwd wat we hebben gekocht… Maar dat kan ik natuurlijk niet vertellen!

Tak Yan