Ga een toets maken of zo!

20-11-2022 | 2022 - 2023

Dat is wat we vandaag de hele dag hoorde en maar goed ook want we hadden een afspraak met Sander. Na het maken van 20 toetsen mochten we de filmavond organiseren. Deze was de dag er voor niet doorgegaan door de vrije tijd die we samen met onze Spaanse vrienden hadden. Na een hele avond feest te gevierd te hebben, moesten we de volgende dag dus hard aan de bak. De hele dag lang heeft de een na de andere een toets gemaakt en sommigen zelfs twee. Uiteindelijk vonden wij wel dat het gelukt was. Het stemmen kon beginnen, welke film zou het worden?

Nog voor dat deze vraag beantwoord kon worden kwam er slecht nieuws: filmavond afgelast. Veel mensen hadden als “toets” gewoon een verslagje van de hike op de Teide of een boekverslag ingeleverd en daarvan vond Sander dat het niet meetelde.

Was er die avond dan helemaal niets leuks? Jazeker wel, namelijk SaS-Story schrijven! Dat is een soort verslag dat we elke zoveel weken over de reis en onze ontwikkeling maken. Met het vertrek van Tenerife morgen in zicht moest de SaS-story af zijn. Dus werd onze welverdiende filmavond ingeruild voor het lang typen achter een laptopje tot laat in de avond.

Suzanne