Kale koppen en sexy kapsels

15-11-2022 | 2022 - 2023

Wat eerst op een normale schooldag leek, werd toch een hele speciale dag.

Zes jongens en twee meisjes besloten namelijk kaal te gaan. Dat ging niet zomaar, het was namelijk een verrassing voor bijna iedereen. In het holst van de nacht zijn er mensen kaal gegaan, zodat het een totale verrassing was bij het ontbijt. En een verrassing was het zeker, want toen ik in de ochtend nog heerlijk lag te slapen ging opeens het brandalarm af! In 1 minuut en 45 seconden stond iedereen op de kant, met hun shirt achterstevoren (of zelfs helemaal zonder) of maar één sok. Een aantal mensen had wel een hoed of pet op… En toen was daar de grote onthulling.

Iemand heeft een pijl op zijn hoofd laten scheren, net als Aang de Avatar (zoek maar op). Een ander heeft alles eraf gehaald behalve een aanzienlijk matje achterop. De derde heeft alles eraf op een plukje voorop na. Weer iemand, die denkt dat zijn vader trots op hem zal zijn, heeft het vaderkapsel: twee inhammen en achterop een kaal rondje.

Sinterklaas is trouwens ook al langs geweest: een aantal meisjes is op luizen getrakteerd. Merkwaardigerwijs hebben sommige jongens daarvan mee geprofiteerd. Dat wordt dus flink luizenkammen deze week. Voor de kale jongens en meisjes is dat gelukkig niet het geval.

Kale groet van Sint en Piet,
Nathan