Stress!

07-11-2022 | 2022 - 2023

Wat doe je thuis nou na een lange schooldag als je even wil relaxen? Een telefoon, tv of laptop om even lekker een filmpje op te kijken hebben wij hier niet. Dus wat doe je dan? Wij gaan stressen.

Dit is een spel waarbij je zo snel mogelijk je kaarten kwijt wilt raken door kaarten op te leggen op één van de twee stapels en vervolgens op de kleinste stapel te slaan als je je kaarten kwijt bent. Dit is zo een leuk spel dat je niet meer bezig bent met de tijd en voor je het weet zie je de zon al weer onder gaan in de zee als je naar buiten kijkt. Je voelt de deiningen tijdens het spelen en om het nog meer stressend te maken moet je ook nog eens opletten dat je niet van je stoel valt.

Na al het spelen zie je dat de kaarten al best wel wat schade hebben opgelopen, omdat je tussen door snel moet schudden. Het neerleggen van de kaarten gaat snel en soms met best wat geweld. Ik heb al wat verwondingen opgelopen aan mijn handen omdat mijn tegenstander en ik tegelijk een kaart oplegde en hij zijn nagel per ongeluk in mijn vinger duwde.

Als wij ons vervelen aan boord is dit dus het perfecte spel: wij stressen om te ont-stressen.

Lotte