Irritante toeristen

31-10-2022 | 2022 - 2023

Vanochtend vroeg zijn we dan eindelijk aangekomen op de eerste bestemming: A Coruña! Na gisteren een leuke en leerzame quiz gedaan te hebben waren we helemaal klaar om de stad in te gaan. Maar eerst, schoonmaken. Dit was nog best een klusje op een schip van 47 meter waar 37 pubers op wonen. Na een beetje (veel) hulp van Sam, is het ons uiteindelijk toch soort van gelukt om het schip schoon te krijgen. Op een paar hutten na, oeps.

Uiteindelijk kreeg iedereen zijn telefoon en na wat gebeld te hebben op de steiger ging iedereen de kade op. Hier zijn de meeste mensen meteen naar binnen gegaan bij het eerste en beste fastfoodrestaurant, lekker culinair. De hele stad liep vol met School at Sea-jasjes en we werden door een aantal mensen zelfs herkend. Iedereen had zijn camera klaar en er zijn veel te veel foto’s gemaakt. Uiteindelijk is iedereen weer terug aan boord gegaan, maar niet voordat er een churro gegeten werd (om toch nog even lokaal te doen). Deze drukke maar leuke dag is afgesloten met wat spelletjes in de salon.

En dan nogmaals voor de 25e keer: Nu is School at Sea pas écht begonnen!

Keete