Dansschool Thalassa

27-10-2022 | 2022 - 2023

De sfeer op de Thalassa is altijd goed, maar soms, heel soms, als de zeeziekte weer eens om het hoekje komt kijken, is er een troef nodig om de mondhoeken weer te keren: dansen! Er wordt een lekker muziekje opgezet in de salon en iedereen begint, sommigen iets meer, sommigen iets minder, lekker mee te swingen. Dit swingen bouwt meer en meer op en na een paar minuten staan de eersten al salsa te dansen. En geloof mij, er zijn weinig dingen die zo goed helpen tegen zeeziekte. Vandaar ook dat iedereen meedoet. Overal waar je kijkt zie je mensen dansjes uitproberen. Om de enkeling die toevallig al kon dansen staan nu groepjes mensen, die opeens heel geïnteresseerd zijn om nieuwe dingen te leren.

De salon wordt omgebouwd tot een ware Thalassa-dansschool, maar er moet natuurlijk ook aan school gewerkt worden. Dus na een poosje is het weer klaar met het swingen en terug naar het schrijven. Ook leuk.

Soms…

Jonas G