Cliffs of Dover

25-10-2022 | 2022 - 2023

Vandaag was het wel een spannende dag, omdat we, na twee dagen stilliggen bij Engeland, weer gingen vertrekken richting Tenerife. Van Sam mocht mijn wacht, de 9-12 wacht, de ra’s op om de zeilen uit te pakken. Daar boven in de mast kon je het blauwgrijze water en de kust van Engeland zien. Dit was echt genieten.

Hopend dat niemand weer zeeziek ging worden, haalden we niet veel later het anker op en zetten we de eerste zeilen. Ongeveer twee uur later zagen we mooie, witte kliffen in zicht komen. The Cliffs of Dover! Vanuit het water zagen ze er nog spectaculairder uit. De zon die op het nog steeds blauwgrijze water schijnt en het koude briesje dat over het dek blaast, maken het beeld af.

Hierna gingen een paar mensen nog verder met school of speelden een gezellig spelletje om deze leuke dag af te sluiten.

Jasmina