Stores om gek van te worden

18-10-2022 | 2022 - 2023

Na het ontbijt werden we naar de salon geroepen door Sam. Er waren verschillenden dingen die gedaan moesten worden vandaag. Er moesten wat klusjes worden gedaan, mensen mochten de mast in en de stores zouden komen. Drie anderen en ik waren uitgekozen om de stores te gaan doen, maar wat zijn stores eigenlijk? “Komen de winkels langs?” Nee, al het eten wordt bezorgd en dat zijn geen vier boodschappentassen zoals je moeder bij de supermarkt koopt. Dat is een vrachtwagen vol met pakken pasta van vijf kilo, meer dan 100 pakken melk en nog veel meer.  Wij moesten gaan bedenken waar we dat allemaal gaan bewaren.

Na uren bedenken waar alles het best kan staan horen we iemand roepen ‘de stores zijn er!’ Tijd voor actie! We lopen naar boven en daar staat een hele vrachtwagen vol eten klaar om uitgeladen te worden. En een beetje snel en efficiënt graag, want de lunch is bijna klaar en vrachtwagenchauffeur wil zijn kratjes terug. En niet te vergeten: alles moet geteld worden om te weten of we alles hebben gekregen. Na een middag heel hard werken en heel goed teamwork is uiteindelijk al het eten op een plek terecht gekomen, maar of het de goede plek is, is een verhaal voor een andere keer…

Daphne