Iedereen is wel ergens druk mee

09-04-2022 | 2021 - 2022

Er is altijd wat te doen aan boord… 

Tijdens de allerlaatste (ijskoude) dagwacht van School at Sea op de Noordzee, was het een drukte van jewelste. Om ons heen waren ontzettend veel bootjes te zien en windmolenparken enzovoorts. Elke tien minuten liepen we naar binnen om een verrekijker te halen. Zes maanden geleden voeren we hier ook, nog onwetend van hoe het was om op de zee te zijn. We hingen toen ook allemaal zeeziek over de reling. 

Tijdens onze klusjes (het schoonmaken van de salon), kwam de hotelmanager naar ons toe om te vragen of we de banken een extra goede beurt wilden geven, zodat ze een keer echt goed schoon worden.

Weer terug op de brug kwamen de reality soap-makers langs om te kijken of er nog wat te beleven was. Afgezien van de bootjes, viel dat eigenlijk best wel mee. Beneden daarentegen waren er wat mensen bezig om het mysterie van LGA op te lossen, dus gingen ze snel daarnaartoe om mee te helpen. LGA is een mysterieus iets/iemand die allemaal briefjes ophangt door het schip. Dagboek fragmenten van een reis van de Thalassa van lang geleden, en een mysterie dat we op moeten lossen. 

Kortom, iedereen is superdruk bezig ook deze laatste dagen.

Roos