Lil Salt, dé grappenmaker van de bingoclub…

07-04-2022 | 2021 - 2022

Als amusatieteam zorgen wij er tijdens de scheepsovernames voor dat er overdag en ‘s avonds allerlei activiteiten worden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen.

Vandaag stond op het middagprogramma een bingo, met prijs natuurlijk ;). Bij sommigen liep de spanningen hoog op, omdat ze allemaal graag de prijzen wilden winnen. Want wie wil er nu niet een blikje cola en een pakje koekjes? Uiteindelijk waren twee SaS’ers de gelukkigen en riepen zij als eerst een geldige bingo. Lil Salt, ook wel bekend als Michiel (onze docent klassieke talen) riep al meerdere keren bingo, maar zoals verwacht door zijn gegrinnik, een valse.

De avond begon met de première van de film van twee mede-SaS’ers. Zij maken deze overname elke dag een aflevering van Goed weer, slecht weer. De sfeer zat er al meteen goed in en iedereen was ready voor de quiz, die op de planning stond voor de avond. De groep verdeelde zich in verschillende teams om zo de winst te bemachtigen. De quiz bestond uit een heel aantal vragen over de reis, maar dan natuurlijk niet erg serieus. Iedereen deed erg fanatiek mee, maar uiteindelijk stak één team er met kop en schouders boven uit en sleepte zo de winst binnen. 

Om acht uur droeg de ene kapitein het stokje over de ander. Dat betekende het einde van de vierde scheepsovername  en het begin van de vijfde en laatste scheepsovername. 

Phileine