Natte sokken!?

21-03-2022 | 2021 - 2022

Hier aan boord hebben we elke zaterdagavond een filmavond in de salon. Zo zat ik ook vandaag al op tijd met mijn dekentje in de salon klaar voor de film. Totdat de bootsman van de wacht de salon in kwam omdat zij mensen nodig had voor het zetten van de rafok. Dit is namelijk een erg groot zeil. 

Ja hoor, natuurlijk ging ik op mijn Lidl-badslippers met sokken naar buiten om even te helpen. Er stond deze dag hele hoge deining waardoor er regelmatig water over het dek klotste. Dus precies toen ik samen met drie anderen volle kracht aan de schoot stond te trekken moest er natuurlijk zo flats water over mijn voeten komen. Beetje jammer dat het water hier ook minder warm is dan in de Cariben… 

Nadat het zeil goed gezet was en alle lijnen waren opgeschoten kon ik weer naar binnen en trok ik droge sokken aan. Weer terug naar de salon, nog net op tijd voor de film, met lekker wat chips erbij!

Fenna