De scheepsovername is begonnen!

20-03-2022 | 2021 - 2022

Na sollicitatiebrieven schrijven, sollicitaties in de stuurhut en het verlossende nieuws te horen te krijgen over wie deel uitmaakten van het scheepsovernameteam was het dan eindelijk zo ver; de scheepsovername ging beginnen! Sam maakte eerst nog een leuk grapje voor “spanningsopbouw” over dat de scheepsovername toch niet door zou gaan omdat er weer kauwgom onder een tafel was gevonden. Leuk hoor, not

Ik mocht de functie van bootsman op mij nemen en was enorm zenuwachtig. Wel wist ik dat ik de komende dagen met mijn wacht alles op alles wilde zetten om de scheepsovername tot een succes te maken. 

Het was een erg drukke dag. De eerste twee wachten waren erg druk en we zijn bijna de hele tijd bezig geweest. Wel verliep alles goed en ik wist meteen dat het een goede keuze was om voor de functie bootsman te gaan. 

De rest van de dag ben ik vooral bezig geweest aan dek. Zo heb ik samen met de andere bootsmannen het bankje bij de stuurhut gerepareerd en een aantal zeilen in- en uitgepakt. Tussendoor heb ik ook nog een beetje aan school gewerkt, maar natuurlijk niet te veel. Ik wilde zo veel mogelijk van deze scheepsovername genieten en vandaag was al een hele geslaagde eerste dag!

Felicity