SaS oversteek 2.0 poging 2 is van start

09-03-2022 | 2021 - 2022

Bermuda wat was je kort, maar krachtig…

Na gisteren ochtendyoga te hebben gedaan, veel gechillt te hebben, stores te hebben ingeladen en nog even met thuis gebeld te hebben was het vandaag weer tijd om te vertrekken uit het mooie Bermuda. Helaas hebben we niet zoveel gezien van Bermuda, maar toch was het wel weer even fijn om na 23 dagen een voet op land te kunnen zetten. 

Nadat het hele schip weer klaar was gemaakt om te vertrekken en we afscheid hadden genomen van een paar bemanningsleden, was het om 10 uur dan zo ver…

Na een uurtje kwam Sam rennend door het schip; WALVISSSSSS!!! En ja hoor toen we buitenkwamen waren er niet 1, maar 2 gigantische walvissen en zo dichtbij hadden we ze nog nooit gezien!! Na de grote walvisshow was het weer tijd voor school en dat deed gelukkig iedereen heel braaf, toch Sander?!

Om 17:00 was het tijd voor een presentatie van Sander, maar helaas lag de hele server eruit. Dus toch niet een presentatie, maar lekker vrije tijd.