De Rustdag

08-03-2022 | 2021 - 2022

Na het lange varen en de hutwissel, vond Sam en Sander dat we wel een rustdag verdiend hadden. 

De keukendienst werd overgenomen door de bemanning en docenten en we mochten zelfs tot 10:00 uitslapen!!

Het was een dag waarvan niemand durfde te dromen. Het begon met dat we tot 10:00 mochten uitslapen en toen we wakker werden gemaakt stond het lekkerste ontbijt tot nu toe voor ons klaar. Spek, muesli, brood, nutella, etc. Alles wat ons hartje begeerde stond voor ons klaar die ochtend. Niemand had echte plannen voor die dag, maar gelukkig hadden 2 mensen aan boord een yoga-ochtend voorbereid. Super leuk idee, maar ik denk dat ze het concept yoga niet helemaal begrepen hadden. We eindigden allemaal al dansend op de kade…

Voor de rest van de dag werd er bij mij vooral geschaakt en de muziektelefoons werden bijgewerkt voor de oversteek die ons te wachten stond. Ook hadden we de kans om met de matige wifi van de kade een poging te doen om naar huis te bellen. De dag heb ik afgesloten met een heerlijke ijskoude duik in het water (ik heb dus technisch gezien in de bermuda driehoek gezwommen). Nog tot laat in de nacht hebben we op de kade gepraat en waren we volledig voorbereid op de oversteek naar de Azoren.

Thibaut