Allergisch voor mijn hut?!

07-03-2022 | 2021 - 2022

De huttenwissel: rommel, chaos en heel veel stof

Tijdens deze huttenwissel moet ik helaas mijn balzaal verlaten om te verhuizen naar hut vijf. Gelukkig mogen we, doordat er extra hutten vrijkomen, met z’n tweeën in deze driepersoonshut. Dit betekent dat onze backpacks in het onderste bed gaan slapen en wij het middelste en bovenste bed gebruiken. Ook hebben we opslagruimte voor drie personen dus we kunnen alle spullen makkelijk kwijt. 

Nu zou je denken dat deze verplaatsing helemaal niet erg is voor ons. Maar zo goed kan het niet zijn toch? Natuurlijk zit er een addertje onder het gras. De hardnekkige huisstofmijt kwam het ons moeilijk maken want zowel ik als mijn hutgenootje heeft huisstofmijtallergie. Tijdens het uitpakken en inrichten waren we aan het snotteren en niezen en al het wc-papier ging twee keer zo snel door het snuiten van onze neuzen. We hebben de hut dus ook maar meteen even goed schoongemaakt.

Ondanks het stofprobleempje zijn alle foto’s al opgehangen en de hut ziet er heel gezellig en knus uit. 

Suzie