Sas-Story-Stress

06-03-2022 | 2021 - 2022

Wanneer je toch weer tot het laatste moment wacht met je SaS-story 

Zoals velen van jullie misschien wel weten schrijven wij elke maand een SaS-story. Dit gaat over de reis en je persoonlijke ontwikkelingen. Dit is op zich niet heel veel werk, mitsssss je op tijd begint met schrijven. 

Maar blijkbaar zitten we hier aan boord met een stelletje pubers die uitstelgedrag vertonen, want de avond van inleveren zit het computerhoekje elke keer weer helemaal vol. En zo zit ook vandaag half SaS te strijden op hun SaS-story. Maar voor ons is dit een maandelijkse bezigheid. En ik hoor jullie al denken: leer van jullie fouten en begin volgende keer gewoon op tijd. Maar nee, wij presteren blijkbaar heel goed onder druk. 

Oh ja en dan hebben we ook nog het geluk dat het vandaag zondag is, wat betekend sailmail schrijven. Maar papa en mama maak je maar geen zorgen, ik heb mijn sailmail al geschreven. Dus jullie kunnen maandag gewoon weer lezen over mijn week. Maar ik hou het kort want mijn SaS-story wacht nog op me :-).

Soete