Een heerlijk aangenaam zondagje op de Thalassa

20-02-2022 | 2021 - 2022

Het voelde weer heerlijk om een uurtje extra te kunnen uitslapen.  Het extra uurtje uitslapen geeft me toch wel wat meer rust op de vroege zondagmorgen. Rustig wakker worden en een heerlijk ontbijtje erbij, terwijl het schip een beetje schuin staat doordat wij aan de wind varen. Deze keer zelfs met een écht zondags ontbijtje: scrambled eggs met een plakje bacon op een heerlijk in de avond van tevoren gebakken broodje. Een goed ontbijt brengt gelijk een goed begin voor de dag. Knallen maar voor deze schooldag!

De rest van de schooldag verliep bij mij soepeltjes, qua schoolwerk was ik lekker productief bezig. Rond half een luidde de bel alweer en mochten wij één voor één een kommetje afhalen: gebakken aardappeltjes, een hamburger en salade met rode kool en appel. Buiten aten mijn vriendinnen en ik de heerlijke lunch op en genoten we van de zon, zolang het nog kon. Al ben ik er best wel zeker van dat wij hier nog best lang op de Caribische Zee rondhangen (het schiet niet op met deze wind…)

 Tot vijf uur heeft ploeg 2 hard gewerkt aan school en daarna een beetje uitgerust. Zelf zat ik op het middendek na te genieten van de mooie zon en een beetje een boekje te lezen. Al met al een heerlijk rustig schooldagje met lekker eten, top dag 🙂

Josephine