Het is SCHOOL at Sea !

18-02-2022 | 2021 - 2022

Dit is een zin die we vaak te horen krijgen zeker uit de mond van de docenten. Maar hoe ziet een typische schooldag er uit?

De dag begint om 7:15 als je wakker gemaakt wordt voor het ontbijt. Vandaag was het ontbijt zelfgemaakte yoghurt met muesli (dit is een heel bijzonder ontbijt, dus jullie moeten geen rare ideeën krijgen…). Om 8:00 is het de bedoeling dat je aan school zit, echter zijn de meeste dan nog bezig met het pakken van hun spullen. Je begint met het maken van een planning die je doorspreekt met je mentor. We doen aan boord gemiddeld zo’n zeven uur school per dag. 

Gelukkig zijn er genoeg pauzes om het leren te onderbreken. En die worden dan ook ten volle benut. Het zijn lange dagen maar het is goed te doen. Aan het einde van de dag spreek je de dag door met je mentor om vervolgens zo snel mogelijk je boeken op te ruimen en te gaan chillen.

Jette