Ki-ka-keukendienst!

07-02-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was het dan weer mijn beurt voor de keukendienst! We begonnen vroeg met een lekker muesli ontbijtje met rood fruit. Dit vond iedereen erg lekker dus meteen een mooi succes. Daarna hadden we voor de lunch zelf confituur gemaakt, ook dit was zo’n succes dat we voor het 4-uurtje nog meer hadden gemaakt. We hadden vandaag een heel speciaal 4-uurtje omdat er iemand 17 werd.We hadden een super lekkere poffert gemaakt met rood fruit, confituur en chocola. De jarige Job vond hem erg goed en had zo zelfs een tweede stukje gekregen.

Voor het avondeten hadden we 2 verschillende lasagnes gemaakt waarbij eentje met groene en de ander met rode saus. Na het avondeten hadden we nog snel afgewassen en de keuken schoongemaakt. Toen dachten we dat we klaar waren en waren we nog even aan het nabespreken toen we erachter kwamen dat er nog 2 grote bakken buiten lagen, dit was heel vervelend want alles was al schoon.

Maar al met al weer een leuke keukendienst gehad!

Brech(t)je