Van hot naar her

05-02-2022 | 2021 - 2022

De laatste hele dag van de eigen reis was aangebroken. We wilden nog van alles doen en zien, dus het werd een drukke dag. In de ochtend zijn we rond 7 uur opgestaan om, om 8 uur te vertrekken vanuit El valle de Anton richting Panama City. Daar wilden we onze laatste dag doorbrengen. Natuurlijk duurde het allemaal weer iets langer omdat er om 7:55 uur nog even werd bedacht een watermeloen te gaan snijden en opeten en er toch nog wat dingen ingepakt moesten worden. Dus uiteindelijk om half 9 stapten we de bus in naar Panama City. We hadden een rechtstreeks busje gevonden dus dat was heel erg relaxed en na 2,5 uur waren we dan aangekomen in Panama City.

Hier zijn we naar het hotel gegaan dat we hadden geboekt. We hadden bedacht om de laatste avond in een wat luxer hotel te slapen. Toen we eenmaal aankwamen was het toch niet helemaal zoals we hadden gehoopt en zoals de foto’s online waren. In ons halve Spaans en wat Google Translate hebben we toen ons geld terug weten te krijgen en hebben we een ander hotel geboekt. Dit was een heel mooi hotel met een ontbijt erbij! Nadat we dit allemaal geregeld hadden zijn we naar een mega groot winkelcentrum geweest. Hier zijn we met onze laatste dollars goed geslaagd met wat joggingbroeken en truien voor de oversteek die eraan zit te komen. In de avond hebben we onze lange dag afgesloten met een cocktail zonder alcohol op het dakterras van het hotel.

Anne Fleur