1, 2, 3 – SPRINGEN!

03-02-2022 | 2021 - 2022

Tijdens de eigen reis kan je doen wat je maar wil, dus ook een plek met maar liefst vier watervallen bezoeken!

De zevende dag van de eigen reis waren we in El Valle de Anton en gingen we rond 12:00 uur richting een mooie plek. Eerst met de auto en toen nog een heel stuk op en neer langs een prachtig uitzicht van bergen en jungle. Na nog wat trappen te hebben beklommen, kwamen we aan bij een mooi plekje. Hier waren vier verschillende watervallen, diep water om in te zwemmen en een kleine klim naar een ’privé’ badje met ook een waterval. We konden ook van verschillende watervallen springen in het diepe water. Dus daar sta je dan, bovenaan een waterval met allemaal jungle en stenen om je heen en dan denk je: 1, 2 ,3 SPRINGEN!

Na wat mooie sprongen was het ook tijd om weer langzaam terug te gaan. Dit keer in een soort Jeep / busje, waarvan we alle hoeken hebben gezien, omdat het zo hobbelig was. We vonden dit uiteindelijk een super goede dagbesteding en hadden veel plezier op deze mooie plek!

Tom K