Weg uit de city…

30-01-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was de dag dat we het mooie Panama zijn ingetrokken, op weg naar de Pacific Ocean.

Mijn grootste droom ging werkelijkheid worden, we waren op weg naar Santa Catalina aan de Pacific Ocean om daar te zwemmen. Dit was wel redelijk ver om in één keer te reizen, dus deden we een tussenstop in het prachtige El Valle de Antón. Om niet te veel tijd te verliezen stonden we om 05:00 op om met de metro naar het busstation te gaan. Wat we over het hoofd gezien hadden was dat op zondag de metro pas om 07:00 open ging. Dat was vrij jammer.

Toen we uiteindelijk aankwamen waren er een verschillende hostels en hebben we heel veel onderhandeld om de perfecte prijs te vinden. Uiteindelijk waren we beland in een prachtig hostel met gratis fietsen en pooltafel voor een redelijke prijs. Hier was wel wat misscommunicatie over, want toen wij belden naar de eigenaar van het hostel zei die dat hij een pool had. Dit bleek geen zwembad te zijn, maar een pooltafel.

Desalniettemin was het een super leuk hostel in het midden van een prachtige valley. De rest van de dag hebben we ons vermaakt met het wandelen in de natuur.

Thibaut