Beenspieren weg?

29-01-2022 | 2021 - 2022

De eerste keer fietsen in meer dan drie maanden was zwaarder dan gedacht..

De eerste volledige dag tijdens de eigen reis begon in een heerlijk zacht bed midden in Panama City. Rond half tien gingen we ontbijten met een appel en een lekker broodje van de bakker. Daarna gingen we door naar de rand van de stad om daar over een pier te fietsen op een soort oranje vierpersoonsfiets. Het was maar een uurtje, want we moesten natuurlijk binnen het budget blijven, maar met het uitzicht op de grote oceaan en de skyline van Panama City was het echt super mooi. Aangezien we al zo lang niet op een fiets hadden gezeten en bijna geen beenspieren hadden getraind was het wel heel zwaar. Dat wordt werken aan die benen als we weer terug in Nederland zijn.

Nadat we eindelijk de route hadden gevonden richting Casco Viejo, hebben we daar geluncht en gewandeld en ’s avonds hebben we eten uit de supermarkt de hotelkamer binnengesmokkeld en een maaltijdsalade gemaakt. Een superleuke eerste dag van de eigen reis!!

Suzie