De laatste dag van de survival.

18-01-2022 | 2021 - 2022

In de ochtend werd ik lekker vroeg gewekt door de zon. Ik keek uit mijn hangmat die aan het water hing en zag ineens een grote vin boven het water uitkomen. Ik ben gaan kijken maar kon helaas niet zien wat het was. Het was in ieder geval groot en een beetje bruinig.

Later die ochtend hadden we een eilandraad: de eilandversie van een middendekje. We zaten rond het kampvuur om het te hebben over onze houding. We hebben mensen aangesproken en ook weer ons best gedaan om door te pakken. Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik ben blij dat we die eilandraad hebben gedaan.

Tijdens de eilandraad stond ik in het begin in mijn bikini in de zon. Dit was niet zo handig. Hoewel ik me wel wat ingesmeerd. Ik heb daarna ook niet een shirt aangetrokken. Dit was ook niet zo handig. Ik was uiteindelijk op mijn schouders zo erg verbrand dat het gewicht van een shirt al pijn deed. Dat was niet fijn, maar ik was ook niet de enige. Er waren zoveel mensen zó erg verbrand.

Nouja, net als bij de zeeziekte: samen lijden schept een band…

Laura