Palmbladen

16-01-2022 | 2021 - 2022

Dit was de eerste keer dat ik blij werd van het vinden van kapotte en afgebroken palmbladen.

 Die zijn namelijk super handig voor het bouwen van een hut. Jaja, we zijn op survival! Samen met twee anderen heb ik tussen drie palmbomen hangmatten gespannen. Daar boven hebben een klein beetje gecheat door er een landbouwzeil op te hangen, maar de muren waren 100% palmboom. We hebben alleen niet kunnen testen of de hut werkte, want het heeft niet geregend tijdens de survival (wel hard gewaaid dus ik geef hem natuurlijk onpartijdig een dikke 10).

Op het eiland zag het er super gezellig uit door de hoeveelheid gekleurde hangmatten en zelf gebouwde hutten. Inmiddels waren er ook al mensen kokosnoten aan het openhakken en waren er mensen aan het vissen. Ze hebben twee haaien gevangen?! (Eerst zien, dan geloven. Maar dit was echt geen grapje.) Ze waren ongeveer een halve meter. Zelf ben ik meer van het snorkelen, er waren nog een paar mooie vissen te spotten en wat koraal (en weer een haai). Op het strand waren ook prachtige schelpen te vinden. Helaas kwam je daarbij ook heel veel plastic en verbleekt/aangespoeld koraal tegen.

Morgen gaan we snorkelen bij het rif. Ik ben erg benieuwd wat we daar gaan aantreffen, ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Kiki