School, dolfijnen en geknutsel

14-01-2022 | 2021 - 2022

Onderweg naar de San Blas-eilanden vanuit Curaçao wordt er natuurlijk gezeild, maar nog belangrijker: de helft van de groep doet school. Met nieuwe planningen voor de komende tijd en enthousiasme, omdat we uitkijken naar DE survival op een van de San Blas-eilanden. Deze gaat in de nabije toekomst plaatsvinden, en gaat nu dus iedereen ijverig aan school.

Met de zon op je gezicht op het voordek school doen vond ik dan ook erg relaxed. Dolfijnen die langskomen zo midden op de dag zijn nu geen verrassing meer en een leuke afleiding van je schoolwerk. Dit gebeurde vandaag ook weer. Veel kopjes hingen dan ook over de reling en niet in de schoolboeken.

Na school heb ik met een mede SaS’er een cadeautje geknutseld voor een jarige. Naar ons weten is dit erg geslaagd. We hebben een speurtocht aan raadselkaartjes gemaakt voor elk uur en verstopt over het hele schip. De eindbestemming bevat dan ook een ’schat‘, oftewel het cadeau. We hebben aan een paar SaS’ers namelijk gevraagd of zij een bladzijde wilden versieren met een tekeningetje, gedichtje of verjaardagswens. Hier hebben wij een boekje van gemaakt. We hopen dat ze het morgen leuk gaat vinden. Wij hebben in ieder geval veel lol gehad met het maken van het cadeautje. Ik ben dan ook erg benieuwd naar morgen!

Jobke