Dolfijn verliest populariteit

11-01-2022 | 2021 - 2022

We zijn inmiddels vertrokken uit Curaçao en varen nu richting Panama. Het varen brengt weer veel avontuur met zich mee, zowel tijdens wacht- als schooldagen. Hoewel een wachtdag natuurlijk altijd leuker is dan een schooldag… (sorry Sander).

Want na anderhalf uur wiskunde heb je af en toe weleens zin in een pauze. Gelukkig zijn onze vrienden, de dolfijnen, er dan om ons te hulp te schieten. Zodra er ’DOLFIJNEN!!!!’ wordt geroepen, komt bijna iedereen naar het midden- en voordek om te kijken. Vandaag gebeurde dit maar liefst vier keer. Bij de eerste keer kwam bijna iedereen kijken en genieten van de in de lucht springende dolfijnen. Deze dolfijnen waren trouwens weer een ander soort dan de vorige. Deze waren veel groter en sprongen vaak in de lucht, wat erg indrukwekkend was om te zien! 

Desondanks bleven er bij de tweede keer een aantal mensen zitten, de derde keer nog meer en de vierde keer stonden we nog maar met een paar man te kijken. Wat zijn mensen soms toch snel uitgekeken op dingen, die eigenlijk heel bijzonder zijn…

Jelle