Wacht… hoeveel kostte dat?!

09-01-2022 | 2021 - 2022

Onze laatste hele dag in Curaçao was een normale schooldag. Nuja, dat was het toch tot Clara en Chantal terug kwamen van de Albert Heijn. Zij waren naar de Albert Heijn omdat Sam had gezegd dat we tijdens de vrije tijd niet met het openbaar vervoer mochten door het coronarisico. Dus gaf iedereen 5 etenswaren op, zodat we als zoetebekken terug het water op konden. Maar er was een beetje miscommunicatie, en er waren wat producten niet. Zo hadden mensen (jongens) tompoezen besteld, maar was dit onleesbaar opgeschreven en hadden ze tampons gekregen. Ik had zelf bijvoorbeeld Trésor besteld, een soort ontbijtgranen die ik lekker vind, en hadden ze die niet.

Maar dan kwam iets waar iedereen verrast van was. 

De prijzen… Wat was alles duur! Zo had ik een Haribo snoepzak van 12 gulden, oftewel 6 Amerikaanse dollar. Of zo een klein pakje stroopwafels met maar 6 stroopwafels koste 5 dollar. Dus moesten sommige mensen 30 dollar betalen, voor tampons en wat suiker.

Maar ik denk dat iedereen wel zijn lesje wel geleerd heeft. Bestel dus geen eten als je niet weet wat de prijs is!

Henri