Tip aan alle ouders (ook voor volgend jaar)

06-01-2022 | 2021 - 2022

Vandaag was een normale schooldag…

…voor zover je het normaal kan vinden om wiskunde te maken op een tall ship dat in Willemstad ligt. 

Zoals altijd ging om half één de bel en stroomde iedereen naar het middendek. De lunch stond namelijk voor ons klaar. Als we aan land zijn is het zo dat we met de lunch brood eten. Dus ook vandaag stonden er bakken met brood op tafel. Maar wat waren die dozen dan die daar stonden? Blijkbaar hadden de ouders van één van de SaS’ers via-via een doos met pasteitjes besteld en bij het schip laten bezorgen. Er was zelfs keuze tussen kaas, gehakt, kip, tonijn en linzen voor de vega’s. Iedereen vond het super lekker en leuk dat iemand dit voor ons had gedaan.

Hint hint; het is dus mogelijk om eten te laten bezorgen. We zijn met 45 aan boord waarvan 8 vega’s. De lunch is om 12:30 en we hebben ook elke dag een 4-uurtje waar we ook wel eens taart (HINT HINT) hebben. 

Fenna