(Neder)land in zicht!

05-01-2022 | 2021 - 2022

Na een korte oversteek vanaf Dominica was het alweer zover: Land in zicht!

Normaal gesproken ontbijten we om half acht. Deze dag was de planning iets anders dan normaal. Toen ik op het middendek kwam, was iedereen al op de uitkijk. Er was veel te zien. Zo waren er vliegende flamingo’s voor de kust van Curaçao en natuurlijk was er Curaçao zelf.  Nadat we even voor de ingang van de baai dobberden, ging langzaam de pondjesbrug open en zo voeren we Willemstad binnen. Langs de gekleurde huisjes voeren we door naar de plek waar we zouden gaan liggen. 

Bij zo’n aankomst komt natuurlijk veel meer kijken. Zo werd de schooldag onder andere onderbroken door de immigratiedienst die iedereen met zijn/haar paspoort moest controleren, de nieuwe stores die aan boord kwamen die ook weer geteld moesten worden en het feit dat we ook hier allemaal getest moesten worden op corona. 

Het was een erg hectische dag, maar uiteindelijk hebben we alles gedaan wat we moesten doen. Nu kunnen we hopelijk over een paar dagen Curaçao verkennen!

Felicity