SaS in beweging

04-01-2022 | 2021 - 2022

Wie wil er nou niet de spiertjes bewegen na een hele dag school?

Als we aan het varen zijn is er niet veel beweging nodig om de dag door te komen. De langste afstand die gelopen moet worden is misschien vanaf de stuurhut naar je eigen hut. Toch willen we wel nog een beetje de conditie in stad houden, dus hebben een paar SaS’ers en sommige volwassenen een sportclubje opgezet. Deze vindt sinds kort elke dag plaats op het bovendek om zes uur ‘s avonds. Ik moet ook voor school een fitnessopdracht doen en een workout routine bedenken en uitvoeren dus dit zijn natuurlijk twee vliegen in één klap. 

Vandaag voeren we mooi onder zeil en was er een prachtige zonsondergang. Een betere plaats en tijd voor een workout is er niet. Tijdens de grote oversteek werd dit ook al gedaan, alleen niet zo consequent en met zoveel enthousiasme als nu. Natuurlijk zitten we nog altijd op een tall ship dus moet je niet te enthousiast zijn met balansoefeningen. Aan het einde verzint iemand nog een leuke eindoefening en daarna zijn we echt gesloopt.

De groep wordt steeds groter en misschien doet aan het einde van de reis het hele schip wel mee!

Eva