The day after

26-12-2021 | 2021 - 2022

The day after is altijd wat aan de saaie kant.

Na wat hectische en drukke twee dagen was het vandaag na een uurtje uitslapen gewoon weer school. Waar je normaal altijd wel na kerst kon nagenieten en de restjes kan gaan opeten, zat dat er hier niet in. Vandaag was ook de dag van de deadline voor onze SaS-story. Dit stond al twee weken gepland dus iedereen kon allang begonnen zijn, maar omdat we allemaal pubers zijn moet het allemaal op de laatste dag af, het liefst in de laatste 5 uur. Om 5 uur na school moest ik ook nog beginnen en er begon bij mij al wel wat stress te spelen. Gelukkig checken Sander en de andere docenten je SaS-story pas in de ochtend na de deadline, dus konden een aantal (waaronder ik) nog even tot de late uurtjes doorwerken om uiteindelijk op woordenaantallen uit te komen waar de meeste kinderen bij een schoolopdracht niet aan willen denken. 

Ook was vandaag de dag van twee mensen voor een ziekenhuisbezoekje op Dominica. Uiteindelijk viel het allemaal reuze mee en hoefde eentje niet eens meer dan twee minuten bij de arts te komen.

Kortom, een relatief rustige dag. Maar wel een perfecte dag om bij te komen van Kerst en nog even na te genieten van The big five van de bonte avond 😉

Tim van Riel