De Bi-Ba Bonte avonddddd

25-12-2021 | 2021 - 2022

Time to shine!

Na een heerlijk ochtendje uitslapen hadden we de dag gestart met een heerlijke brunch. De 25e, dat betekent dat we elkaar vandaag bij de brunch konden begroeten met ’Vrolijk Kerstfeest.’ Na een ochtendduik in het warme Dominicaanse water was het tijd om aan onze SaS-PO’s en SaS-stories te werken. De hele salon zat vol met leerlingen achter hun computers.

Om 17:00 werd het wat rumoeriger op de Thalassa, want de feestcommissie was in volle gang bezig met de voorbereidingen voor de bi-ba bonte avond. Een ander meisje en ik waren de showmasters van de bi-ba bonte avond en hebben alle deelnemers aan boord vol enthousiasme mogen aankondigen. Onze outfits waren dan ook wel echt on-point: We hebben allebei de hele avond ons rot lopen zweten in onze regenponcho’s en zeillaarzen. Want ja, dat leek ons leuk…

Iedereen had alles uit de kast getrokken. Er werd gezongen, er werd gedanst, jojo tricks werden getoond en dat allemaal voor de prijs: een rondje achter de bijboot met de sup. Wie wil dat nou niet?

De avond sloten we af met jongensband The Big Five op het nummer ’Another Love’ dat al meerdere keren in de Dominicaanse busjes en in de keuken gerepeteerd was, maar dit keer deden we het met de hele groep.

Naar mijn mening was het een hele geslaagde avond waarna iedereen voldaan zijn hangmatje in kon kruipen.

Tieke