“Het is nog geen Kerstmis!”

24-12-2021 | 2021 - 2022

Vandaag was geen normale dag, het was namelijk de dag van Kerstavond!

Vandaag werd ik heerlijk wakker van het zonnetje in mijn gezicht en stond ik op met het prachtige Dominica op de achtergrond. Tot frustratie van velen kwamen er al vroeg mensen op ons af om ons ’Vrolijk Kerstfeest’ te wensen. Na een hele discussie over dat Kerstmis pas de 25e begint, konden we uiteindelijk allemaal door één deur.

Later op de dag kregen we de dagplanning van Sam te horen. We zouden eerst school hebben tot de lunch, en daarna zouden we vrije tijd krijgen om met onze ouders en vrienden te kunnen bellen. In de avond zouden we dan lekker eten en de kerstdozen openmaken. Ik vond het bellen met het thuisfront echt geweldig, alleen was het jammer dat de WiFi niet goed werkte waardoor de andere kant van de lijn je verhaal pas na 12 seconden hoorde.

Het eten dat we die avond voorgeschoteld hebben gekregen was geweldig! Daarvoor nogmaals mijn complimenten aan de mensen die heel het kerstmaal vrijwillig gemaakt hebben. Als kers op de taart mochten we onze kerstdozen openmaken. De cadeaus daarin varieerden van fotoalbums tot miniatuurtrekkers. Kortom, het was een geweldige kerst!

Thibaut