Pluis pluis, uw kind heeft luis

23-12-2021 | 2021 - 2022

De langverwachte luizenepidemie heeft nu ook SaS 21/22 getroffen.

Vanochtend kregen we te horen dat er een SaS´er was met luizen aan boord. Normaal komt dit rond Kaapverdië, maar omdat we die hadden geskipt, moesten we natuurlijk nog even wat inhalen. Alle meisjes moesten gelijk hun haren vast, de luizenkammen werden tevoorschijn gehaald en jullie hadden het misschien niet verwacht, maar social distancing geldt nu ook aan boord van de Thalassa. Knuffels zijn ook hier officieel verboden.

Een voor een kwamen we langs bij een van de stuurmannen en twee mede-SaS´ers voor een luizencheck. Ik had gelukkig geen luizen, maar ik weet niet hoe lang dat nog duurt. Misschien worden we allemaal wel langzaam opgeslokt door deze kleine, geniepige beestjes. We gaan nu elke dag kammen, kammen, kammen en hopelijk zijn we er weer snel vanaf en kunnen we met Oud en Nieuw elkaar weer gelukkig nieuwjaar wensen met een knuffel.

Laten we dan 2022 ingaan met schone, luis- en neetvrije hoofdjes!

Suzie