Soufle Soufle Soufle

22-12-2021 | 2021 - 2022

Hebben ze hier nog andere liedjes dan dit?

Vandaag was onze laatste dag bij de Rastafari. Helaas gingen we tegen de middag weer richting het schip. Maar voordat we Mozes gingen verlaten, kregen we eerst nog een heerlijk ontbijt met wederom gefrituurde broodjes. Deze zijn echt een heel groot succes! Zo groot zelfs dat we het recept hebben gescoord.

Hierna was het tijd om weer even uit te buiken in de hangmat, of in mijn geval, op mijn matje.  Ook nog even een snelle duik in het water nemen, want ja, zwemmen in de jungle maak je niet vaak mee. Maar na dit allemaal was het toch echt tijd om de hangmatten op te ruimen en huiswaarts te keren.

Nog even een laatste zangsessie met Mozes en wat wijze woorden, en wij waren klaar om weer opgepropt in de busjes te gaan zitten. Het zal je verbazen hoeveel kinderen er in een Dominicaans busje passen. In ons geval maar liefst 18. Misschien vond de buschauffeur ons irritant of had hij gewoon heel veel haast want hij reed echt met een rotgang door de bergen. Maar goed, een muziekje maakt alles goed, zou je denken. In dit geval was dat niet echt zo. Soufle was het enige wat er gezegd werd en de bas dreunde tot in Nederland door.

En zo kwamen we drie uur later bij het schip aan. En wat had de bemanning ons gemist zeg!

Soete