Fire, fire, fire, in my soul. Keep the fire burnin’

21-12-2021 | 2021 - 2022

Zo rond een uur of half negen werd het ontbijt geserveerd op ons Rastafari kamp. Traditionele Dominicaanse broodjes met pindakaas en jam. En wat waren we fan. Na het ontbijt werd er nog wat gechilled en opgestart tot we om 10:30 begonnen aan een wandeling van een halfuurtje naar de Victoria Falls. De route bestond uit gewandel, geklauter en gestruikel, gecombineerd met het doorwaden van beekjes en een heleboel natte schoenen als gevolg.

Eenmaal aangekomen bij het beekje vóór de daadwerkelijke waterval hebben we gezwommen en gechilled. Ik heb met nog een paar meiden mijn haar gewassen in een klein watervalletje. Daarna was het tijd om nóg een stukje omhoog te klauteren, naar de échte Victoria Falls. We hadden hem van een afstandje al kunnen zien, maar hij bleek van dichtbij een waar paradijs te zijn. Water kwam van alle kanten op je af en het was  er prachtig.

Na veel gebadderd en gesprongen te hebben, was het tijd om weer terug te wandelen naar ons kamp in Zion Valley. Daar was de rest van de dag ingevuld met nog meer relaxen en chillen en een muzikaal kampvuur met liedjes van onze held Mozes om de dag mee af te sluiten.

Saartje