Op weg naar de rasta’s!

19-12-2021 | 2021 - 2022

Vandaag hadden we een briefing over onze aankomende excursie naar de Rastafari gemeenschap en de Boiling Lakes.

Natuurlijk hadden we een presentatie met allemaal foto’s en vragen, zoals altijd verzorgd door quizmaster Sander. Eerst werd ons allemaal uitgelegd wat de bedoeling zou zijn en wat we konden verwachten. Ook zat er natuurlijk en SaS-PO aan gekoppeld.

Er werd ons ook nog even goed in de oren geknoopt dat het niet de bedoeling was dat je een joint aannam alleen omdat het bij de rasta-experience hoort.

Veder werden we weer voorbereid op een wandeling. De vraag “We gaan weg en wat nemen we mee?“ kwam op het bord te staan. We moesten dan iets opnoemen wat we mogelijk nodig zouden hebben. De DEET kwam achteraf wel goed van pas want iedereen was helemaal lek gestoken. Ook werden de extra kledingstukken goed gebruikt want alles werd vies en iemand is zelfs uit haar broek gescheurd…

Riva