Vrije tijd!

17-12-2021 | 2021 - 2022

Na de oversteek en quarantaine, krijg je zo ineens vrije tijd op Dominica! Dit betekent niet alleen het land op maar ook contact met thuis.

Na een lange oversteek dook iedereen de internetcafés in, en werd er eindelijk weer gebeld met ouders en vriendinnetjes. Na zo‘n tijd offline was dit natuurlijk wel heel erg fijn.

Na gebeld te hebben, hebben mijn groepje en ik onze telefoons weer uitgedaan, en hop de stad in! Het was heel leuk om te zien hoe alles hier anders is. We zijn door een straatje gelopen en kwamen in een gezellige burenruzie terecht met gegil over de schutting heen. Verder is alles hier groen, plantjes groeien hier zelfs op stenen. Huizen hebben stuk voor stuk gezellige kleurtjes.

Na het stadje zijn we langs het strand gelopen. Daar vonden we een schommel boven het water. Dit was waanzinnig en hier zijn we een tijd blijven hangen. Langzaam maar zeker tikte de tijd door en zijn we terug gestrompeld naar het verzamelpunt. Gelukkig was er wel ruim de tijd om hier nog een duik te nemen. We hebben hier een lekker ijsje gegeten en een lokale limonade naar binnen gewerkt.

Na een tijdje kwam het bijbootje vanaf de Thalassa ons toch echt weer ophalen. De schoenen werden afgespoeld, en we waren weer thuis.

Myrthe