Op naar Dominica!

25-11-2021 | 2021 - 2022

Gisterochtend – net voor vertrek naar Kaapverdië – kregen we nog snel even een salonnetje. Hierbij had Sam iedereen bij elkaar geroepen om ons te vertellen dat door de verwachte lange quarantaineperiode in Dominica (de bestemming na Kaapverdië) we nu in één keer de oceaan gaan oversteken. Voor veel mensen was dit een enorme schok omdat bij het laatste belmoment veel mensen ervan uitgingen dat we over ongeveer zeven dagen weer zouden kunnen bellen met het thuisfront. Voor mij was dit ook een grote schok maar nu heb ik er alleen maar zin in.

Toen iedereen uiteindelijk van de schrik was bekomen, hebben we in onze pauze nog heel even gerend en gesprongen op de kant aangezien we dat de komende twee weken niet meer kunnen doen. Sommige hebben hierbij zelfs de grond gekust. Daarna zijn we vertrokken.

Doordat we erg lang op Tenerife zijn geweest, was het voor velen weer even wennen aan het varen. De tweede kotscontest is daarmee ook geopend maar gelukkig ben ik nog geen deelnemer.

Brechje